Portofoliu Webdesign

Primul site personal si primul contact cu HTML, pe platforma myx de la Connex

Proiect:
Site: DEMO →
Servicii: ,
Tehnologii:

Despre myx si despre primul meu site

In anul 2000 iti puteai lua un domeniu .ro printr-un click sau doua… pe site-ul myx de la Connex si primeai la pachet si cateva template-uri pentru site. Domeniul era inchiriat pe baza de abonament lunar si cu plata inclusa in factura de telefonie mobila Connex (acum Vodafone).

Era foarte usor si fara batai de cap sa ai pagina ta pe internet, asa ca ideea m-a atras rapid! Am ales domeniul nicolescu.ro, doar pentru a avea o adresa de email usor de retinut, cu numele complet: dana@nicolescu.ro.

• • •

Fiind primul site construit pe primul domeniu web personal, a fost si primul contact cu HTML.

Se puteau customiza destul de mult template-urile puse la dispozitie. Pagina principala contine poze proprii, iar titlurile si meniul contin grafica cu fonturi speciale facuta pe calculatorul personal, pe atunci un IBM.

• • •

Pentru ca myx crea pentru fiecare cont si un Forum, incet-incet mi-am format o comunitate in care erau si prieteni si necunoscuti si in care se discutau tot felul de chestii. Da, o comunitate cu prietenii noi si cu un spirit pe care acum il gasim pe Facebook.

Si tot Facebook ar raspunde usor la intrebarea pe care o primeam destul de des legat de continutul site-ului meu, si anume: „De ce ti-ai pus jurnalul vietii online?”

Jurnalul vietii, intre anii 2000 – 2004, avea urmatorul continut: DEMO nicolescu.ro →

site nicolescu.ro