Despre

Ce facem

Cream Site-uri, Blog-uri si elemente grafice dupa design-ul si ideea ta. Sau dupa ideea ta, iar designul ti-l propunem noi. Exemple de site-uri realizate de noi gasesti in Portofoliu la categoria Design web.

Poate fi un Site de prezentare a Firmei sau a Portofoliului de servicii, un Portal web sau un Magazin online. La oricare dintre ele ti-am adauga si un Blog – util pentru promovare in era Facebook si Twitter, nu? Sau poate te gandesti doar la un Blog cu un design deosebit.

„Oricare ar fi proiectul tau conteaza pe noi, lucram cu tehnologii moderne si cu unelte destepte, realizarea lui nici nu va dura mult, nici nu va costa mult.” Dana Nicolescu, MMN Webdesign

Cu ce lucram

Suntem adeptii conceptului ca „Roata nu trebuie reinventata” si in consecinta, pentru realizarea Site-urilor, folosim platforma WordPress, cea mai moderna platforma pentru creare de Site-uri si Blog-uri.
Ne-am specializat atat in customizarea template-urilor WordPress, cat si in crearea de functionalitati extinse impreuna cu personalizarea panoului de control,

astfel incat sa putem „croi si croseta” orice proiect dorit.
Am ales sa ne specializam in lucrul cu WordPress deoarece ne pune la dispozitie o platforma foarte stabila
Custom WordPress Dashboard
si moderna, si pentru ca, pentru utilizatori, administrarea si intretinerea site-ului se face foarte usor, avand o interfata aerisita, un meniu intuitiv, in limba romana si update-uri la un click distanta.
Pentru elementele grafice, logo design si bannere folosim Photoshop si Illustrator, iar pentru butoane web, mini-bannere si icon-uri folosim, din ce in ce mai mult, CSS, pentru generare de simboluri si grafica prin linii de cod.

Cu ce ne laudam

Ca orice firma de Webdesign ne laudam cu Portofoliul. Si cu ceva special: Site-urile croite de noi sunt optimizate pentru Smartphone-uri si Tablete PC.
Daca citesti pagina asta de pe un telefon mobil, probabil ai observat ca textul e usor de citit si ca tot continutul paginii este pe o coloana lunga. Daca citesti pagina de pe un calculator, ingusteaza la maxim

fereastra browser-ului pentru a vedea efectul fluid. Cand pagina este restransa sau vizualizata de pe un smartphone, ai sa observi mai jos un element nou, care de pe calculator nu este vizibil: butonul roz cu „Meniu principal ↑”, util pentru navigare si scroll rapid pe telefonul mobil.
Asa le optimizam, nu simplificand, ci realizand in plus meniuri speciale pentru ecranele mici ale telefoanelor si adaptand structura site-ului pentru vizualizare pe tablete si smartphone
-uri. Spre deosebire de plugin-uri pentru mobile web, noi pastram designul si detaliile site-ului.
Custom iPhone Menu

Ce facem Gratuit

Te ajutam Gratuit la instalarea WordPress-ului si la alegerea firmei de Hosting, indiferent daca ai cumparat sau nu ai cumparat un Pachet de Webdesign de la noi.

Scrie-ne un email si te ajutam Gratuit la:

  • instalarea WordPress;
  • crearea necesara a Bazei de date si a casutei de email;
  • alegerea unui pachet de gazduire web corespunzator.

Alte Resurse gratuite gasesti pe Blog-ul nostru: Elemente grafice, Butoane web, Icon-uri pentru aplicatii mobile, Tutoriale diverse, Idei de design, exemple de Site-uri faine, exemple de Plugin-uri si Template-uri WordPress.

* * *